Fa o achizitie de minim 200 de Lei cu Genius, pe site-ul sau in aplicatia Fashion Days, pana pe 30 septembrie 2024, si poti castiga o serie de premii wow, inclusiv unul dintre cele 25 de cursuri de Styling de la Atelierele ILBAH!

Daca doresti sa iti transformi pasiunea pentru fashion intr-o cariera de succes, campania ”Poti castiga cu Genius” este o sansa in plus spre indeplinirea visului tau!

Innoieste-ti garderoba de toamna sau fa cumparaturi last minute pentru ultima vacanta a verii, si ai sansa sa castigi un voucher de vacanta in valoare de 4000 €, vouchere in valoare de 1000 si 500 de Lei pe FashionDays, sau un curs de Stilism (Consiliere Vestimentara) la Atelierele ILBAH!

Cursul de Stilism de la Atelierele ILBAH iti va oferi cunostiintele necesare pentru a deveni un fashion stylist de succes. La cursul nostru iti vor fi sedimentate regulile clasice ale modei si te vei pune la curent cu trendurile momentului. Alaturi de trainerul nostru Ellida Toma, vei face primii pasi in lumea fashion-ului profesional, iti vei descoperi stilul vestimentar personal si vei invata un nou mod de a iti exprima creativitatea.

Activeaza-ti optiunea Genius, cumpara de minim 200 de lei de pe Fashion Days, si ne vedem la cursuri!

Citeste regulamentul campaniei ”Poti castiga cu Genius” aici.