Ca in fiecare an, am fost prezenti in cadrul evenimentului Bukarest Fashion Week, editia de vara cu numarul 41. Evenimentul a avut loc la superba locatie Ambasad’or Events pe 26 si 27 iunie. Cursantii de la Cursul de Hairstyling de la Atelierele ILBAH, s-au ocupat de look-urile modelelor, iar absolventii de la Cursurile de Fotografie si Operator Imagine, au surprins show-ul prin propria lentila.

Acest eveniment a reprezentat o oportiunitate pentru cursantii Atelierele ILBAH de a pune in practica lucrurile invatate la curs. Ne bucuram nespus de fiecare ocazie unde putem sa le oferim cursantilor experienta unui mediu real de practica in afara salilor de curs, unde lucrul in echipa sub presiunea timpului este o provocare ce ii pregateasc mai bine pentru cariera pe care doresc sa o urmeze.

Cursantii nostri au fost hairstylistii oficiali ai evenimentului. De la bucle lejere si cozi impletite, pana la coafuri mai elaborate, echipa de hairstyle Atelierele ILBAH a raspuns cu succes cerintelor fiecarui designer. La eveniment au fost peste 60 de modele, plus copii. Unii dintre acestia au fost prezenti in mai multe colectii din show, iar intre prezentari cursantii au trebuit sa le schimbe coafurile. Chiar si sub presiunea timpului, ei si-au pastrat entuziasmul si au livrat coafuri spectaculoase, demonstrand profesionalism si creativitate.

Echipa a fost coordonata de Cristina Rosca Hairstylist, iar cursantii care au acceptat provocarea de a participa la eveniment sunt:

Hairstyling: Achim Diana, Avram Teodora, Balan Elena – Catalina, Beldiman Bogdan, Dragnea Laura, Dulhac Denisa, Dumitru Cristina, Gheorghe Elena, Giubalca Cristina, Marin Georgiana, Mincu Cornelia, Neacsu Ioana, Simionescu Maria-Andreea, Vasilache Georgiana, Vasile Mihaela – Gabriela.

Fotografie/ Video: Catana Valentina-Catalina, Condrea Elisabeta-Gabriela, Turtica-Zafiu Beatrice, Ionescu Antoaneta, Manole Victor, Mocanu Camelia, Rosu Teodor, Obreja Laura, Porceanu Marius.

Felicitari pentru curaj si mult succes in tot ceea ce v-ati propus!

De-a lungul celor 2 zile de eveniment, o parte dintre cursanti ne-au marturisit ca sunt la inceputul unui noi capitol in viata lor, un capitiol in care au ales sa isi urmeze pasiunile si sa renunte la job-urile actuale. De aceea, fiecare experienta de acest gen ii ajuta sa fie mai aproape de visul lor. Aceste marturisiri ne-au emotionat si ne motiveaza tot mai mult sa ducem povestea noastra mai departe, lucrand constant la calitatea formarii profesionale si la experienta fiecarei persoane care alege sa urmeze un curs la Atelierele ILBAH.

Felicitări echipei BFW pentru organizarea unui eveniment memorabil si designerilor care au creeat niste colectii atat de frumoase! Suntem recunoscatori pentru parteneriatul nostru durabil si pentru oportunitatile oferite cursantilor nostri. Asteptam cu nerabdare urmatoarea editie!