Pe 25 iunie a avut loc Gala Radar de Media, editia de vara. Evenimentul care aduna anual personalitati din Romania, a avut loc anul acesta la frumoasa locatie Aristocrat Events Hall. Ca in fiecare an, Atelierele ILBAH a participat in calitate de partener al evenimentului. Un moment special al serii a fost oferirea premiilor. Printre acestea, Atelierele ILBAH a oferit un curs cadou.

Trainerul de la Cursul de flori, Pipos Florentina, impreuna cu asistenta sa, Avram Ana-Maria si cursantii, au realizat 25 de buchete de flori care au fost oferite pe scena celebritatilor premiate in cadrul Galei.

Printre personalitatile mondene care au fost prezente la eveniment se numara: Iulia Albu, Catalin Botezatu, Ilinca Vandici, Wilmark, Elena Merisoreanu, Liviu Varciu, Kamara.

Pentru cei interesati de cursurile de decoratiuni florale, Atelierele ILBAH ofera cursuri specializate, unde poti invata cum sa creezi aranjamente florale spectaculoase.

Mai multe detalii despre cursuri poti gasi aici: Curs Decorator Floral la Atelierele ILBAH.

Gala Radar de Media a fost astfel o ocazie perfecta pentru a celebra talentul si succesul, oferind participantilor o seara plina de premii, momente muzicale si o petrecere de neuitat!