Pe 3 Iulie 2024 a avut loc Gala absolventilor MODA UNArte, iar cursantii Atelierele ILBAH de la Coafor si Make-up au fost, si in acest an, prezenti in backstage, unde au pregatit modelele pentru defilare.


Gala Moda UNArte este unul dintre cele mai importante evenimente de fashion din an, fiind rampa de lansare a unui nou val de designeri vestimentari: proaspetii absolventi din cadrul Facultatii de Arte Decorative si Design, departamentul Moda. Anul acesta, si-au prezentat colectiile nu doar absolventii ciclurilor de Licenta si Master, dar si cei de la Doctorat si studenti Erasmus.

A fost o seara plina de creativitate si inovatie, fashion dus la extrem, iar ziua a fost una lunga pentru cursantii Atelierele ILBAH. Echipele de Hair si Make-up au lucrat la foc continuu in backstage, creeand look-urile modelelor care au defilat.

Cele cinci look-uri au cuprins un smokey eye cu accente de sclipici, eyeliner grafic, blush exagerat, iar la capitolul hairstyle, look-urile au avut cozi netede, impletite sau infasurate in fire colorate, cocuri dar si o coafura scenografica, cu parul extins si valvoi.

Backstage-ul MODA UNArte este un mediu creativ, plin de entuziasm si energie pozitiva, iar cursantii Atelierele ILBAH au avut oprtunitatea sa isi demonstreze abilitatile si sa puna in practica lucrurile invatate de-a lungul lunilor petrecute la curs.

 

Mai mult decat atat, a fost si un moment de invatare, deoarece trainerii Atelierele ILBAH au fost prezenti in backstage si au indrumat cursantii, dandu-le tips&tricks pentru a-i ajuta sa lucreze mai rapid si invatandu-i tehnici noi.

La finalul zilei creatiile vestimentare au fost in centrul atentiei!

Dorim sa multumim trainerilor Atelierele ILBAH care au fost alaturi de noi: Dana Stancu a coordonat echipa de Make-up, iar cea de Hairstyling a fost coordonata de catre Gabriel Dumitru si Costel Vilcu.

Dragi cursanti, va multumim pentru tot efortul pe care l-ati depus, pentru implicarea de care ati dat dovada!

HAIR TEAM: Arz Maria, Avram Teodora-Gabriela, Balan Elena-Cătălina, Beldiman Bogdan-Ionel, Dulhac Denisa-Mariana, Dumitriu Cristina-Alexandra, Marin Georgiana-Niculina, Mincu Cornelia-Ana-Maria, Neacșu Ioana, Popescu Simona-Ioana, Simionescu Maria-Andreea, Vasile Mihaela-Gabriela

MAKE-UP TEAM: Caloian Adela-Mihaela, Chipuc Ana-Maria, Ene Nicoleta, Manea Andrada-Diana, Nebunu Mădălina-Cristina, Pană Marina-Roxana, Petrescu Corina-Ana, Sava Maria-Denisa

Toate produsele au fost puse la dispozitie de catre prietenii nostri de la Keune, BeautyOne si Paese, carora dorim sa le multumim pentru sprijinul pe care mereu ni-l ofera.

De asemenea, multumim organizatorilor Moda UNArte pentru oportunitatea oferita cursantilor nostri de a fi parte din acest minunat eveniment si va felicitam pentru organizarea acestei gale de neuitat!

Va invitam pe pagina noastra de facebook, unde puteti vedea mai multe fotografii din Backstage si din cadrul defilarii.


Daca esti interesat de domeniul beauty si vrei sa ai oportunitatea de a participa la astfel de evenimente, te asteptam la cursurile de Coafor si Make-up de la Atelierele ILBAH!