Toamna aceasta are loc cel mai mare targ de beauty din Romania, Cosmetics Beauty Hair, iar noi vom fi acolo si in acest an cu un mega stand plin de surprize!


Cand? 19 – 22 Septembrie. Unde? Romexpo (pavilion B1)
Locurile sunt limitate!


Te asteptam la o serie exclusiva de workshop-uri si demonstratii gratuite, dedicate pasionatilor de beauty! Aceste evenimente sunt concepute sa te ajute sa iti alegi domeniul potrivit pentru tine, sa iti extinzi cunostiintele si, nu in ultimul rand, sa iti descoperi creativitatea!

Descopera Arta Frumusetii alaturi de trainerii Atelierele ILBAH! Acestia sunt dornici sa te cunoasca, sa impartaseasca din experienta lor, si este o oportunitate unica de a afla ce inseamna, cu adevarat, sa lucrezi in industria beauty.

Ti-am pregatit, foarte multe surprize, dar va trebui sa vii la Cosmetics Beauty Hair pentru a le descoperi!

Fie ca esti un student dornic sa isi inceapa cariera sau un amator pasionat de tot ce inseamna frumusete, standul Atelierele ILBAH de la Cosmetics Beauty Hair este locul perfect de a petrece timp impreuna cu oameni care impartasesc aceeasi pasiune ca tine! Nu rata ocazia de a face un pas inainte spre cariera ta din domeniul beauty!


7 workshop-uri si demonstratii gratuite

Inscrie-te acum! Locurile sunt limitate!
Pentru a participa nu este necesar sa ai experienta in domeniu.
Alege mai jos workshop-ul la care doresti sa participi.
(click pe afis)

Atentie! Participarea la workshop-uri este gratuita, insa accesul in cadrul Cosmetics Beauty Hair presupune achitarea unui bilet in valoare de 20 Lei.