Catalin Constantin este trainer al cursului de Bucatar la Atelierele ILBAH, un chef inventiv si bun cunoscator a lumii gastronomice. La matinalul “Dimineti cu Georgia” ne-a facut o demonstratie din care am invatat cum trebuie sa taiem diferite ingrediente si ca exista tehnici de baza de care trebuie sa tinem cont, pentru a deveni iscusiti in bucatarie.
Pasiunea lui Catalin pentru gatit l-a transformat intr-un trainer devotat, care stie cum sa motiveze cursantii Atelierele ILBAH, cum sa le ofere informatiile necesare pregatirii lor, intr-un mod cat mai eficient.
Invatam cursantii ca succesul se dobandeste cu munca, rabdare si multa vointa, si facem totul, astfel incat sa le oferim cea mai buna functionare a acestui tip de curs. Acordand atentie atat teoriei pe care o au de acumulat, dar si practicii acestia reusesc, odata cu finalizarea cursului, sa dispuna de instrumentele necesare unui inceput de cariera.
O lectie buna a fost interventia trainerul Catalin in cadrul emisiunii, deoarece ne-a explicat importanta pe care trebuie sa o acordam intregului proces de realizare al unui preparat. In functie de cum taiem ingredientele vom obtine un preparat echilibrat, atat din punct de vedere al gustului, cat si al aspectului. Un lucru care la prima vedere pare banal, devine extrem de important si ne invata sa fim atenti la fiecare etapa de realizare al preparatului nostru.
Toate acestea le invatam la cursul de Bucatar, structurat in asa fel, incat cursul imbina cu succes traditia si inovatia, pasiunea si profesionalismul in bucatarie.
Absolvirea unui curs de Bucatar se poate reflecta atat in viata personala, cat si in cea profesionala. Schimbandu-ti complet perceptia despre arta culinara vei reusi sa te bucuri de mese copioase si sanatoase deopotriva, si da, totul incepe stapanind tehnicile de baza, ajutorul tau in bucatarie.