Ingredientele pe care le alegem pentru pregatirea preparatelor noastre fac diferenta dintre un preparat reusit si unul nereusit. Asta au invatat cursantii Atelierele ILBAH ai Cursului de Cooking, din vizita pe care au avut-o la ferma de legume Ecorik.
Prin intermediul Verde Food, Antoni Costea, trainer Atelierele ILBAH Cluj, alaturi de curantii sai a fost in vizita la o ferma de produse alimentare locale Ecorik, unde specialistii in domeniu le-au aratat si explicat cursantilor, procesul prin care se obtin legumele sanatoase, cum le culegem, ce alegem.
Rosii, sfecla, ardei, castraveti, ceapa, dovleac, varza, morcov, verdeturi, etc. au umplut cosurile cursantilor, care nu au ezitat sa guste legumele, sa le cunoasca aroma. Conținutul cosului, care te imtampina la ferma Ecorik, sau pe site-ul Verde Food, promoveaza producatorii agricoli locali, care ofera atentie deosebita roadelor culese, a felului in care sunt crescute acestea, pentru a raspunde cat mai corect cerintelor cumparatorilor.
La Atelierele ILBAH inveti in mod practic despre alimentatie sanatoasa, biodiversitate, reducerea risipei si protejarea mediului prin astfel de vizite educative. Cursul de Cooking Atelierele ILBAH iti ofera un bagaj complex de cunostinte in domeniul gastronomic, astfel incat, tu poti sustine stilul de viata sanatos mult dorit si cautat al zilelor noastre. Fie ca esti un pasionat al gastronomiei sau iti doresti in job in domeniu, cursul raspunde asteptarilor si nevoilor tale de pasionat al domeniului, sau viitor specialist gastronomic.
Invata de la cei mai buni! Te asteptam la cursul de Cooking la oricare din sediile Atelierele ILBAH: Bucuresti, Ploiesti, Cluj!