Atelierele ILBAH si AFI Cotroceni te invita la workshop-uri gratuite de Design Floral pentru Amatori!


Cand? 9 – 11 Iunie 2022. Unde? AFI Cotroceni, Bucuresti


Te invitam sa descoperi combinatii inedite de culori, texturi si miresme incantatoare, la o serie de workshop-uri menite sa iti cultive pasiunea pentru aranjamentele florale! Workshop-urile sunt destinate exclusiv amatorilor si pasionatilor de Flori! Toate florile vor fi asigurate de catre partenerii nostri, Flowers Market Holland.

Inscrie-te acum! Locuri Limitate.
Click pe afisul workshop-ului care te intereseaza. Participantii se pot inscrie la un singur workshop.

Joi, 9 Iunie 2022

Instalatiile florale sunt elemente de decor. Ele creeaza o atmosfera de calm, liniste si frumusete fara a trece in extrema prea-mult-ului. Sunt aranjamente care nu contin burete floral, insa sunt construite cu ajutorul unor sarme speciale si eprubete, si se construiesc de la 0 de catre florist. Decorul final se poate oferi cadou, se poate polosi pentru decorul vitrinelor de magazine, sau oriunde avem nevoie sa infrumusetam un spatiu.

Vineri, 10 Iunie 2022
Aranjamentele florale infrumuseteaza un camin si sunt nelipsite de la un eveniment special. Sunt utilizate flori si recipiente mici, iar in recipient gasim buretele imbibat cu apa, care are rolul de a mentine florile proaspete, pentru o perioada indelungata de timp. Dimesiunea lor le face sa fie usor de incadrat in orice decor, si sa reprezinte touch-ul final al unui peisaj apreciat.

Sambata, 11 Iunie 2022
Coronitele de flori sunt un accesoriu elegant si delicat, potrivit pentru petrecerile apropiate naturii. Pentru realizarea lor se foloseste un suport rotund, pe care sunt atasate florile. Fixarea florilor de baza se face fie cu ajutorul unui pistol de lipit, ori cu agrafe, iar rezultatul final este un accesoriu perfect pentru o petrecere de sezon.

Descopera lucruri noi la unul dintre cele mai creative evenimente ale sezonului, intr-un cadrul relaxat, alaturi de Atelierele ILBAH si AFI Cotroceni!