Descopera gatitul ca mod de relaxare si exprima-ti pasiunea pentru arta culinara. Invata sa gatesti delicios si surprinde-ti prietenii cu preparate de exceptie din bucataria internationala. Invata regulile si experimenteaza!
Inscrie-te la cursul de bucatar pentru incepatori si invata sa realizezi preparate culinare care sa impresioneze chiar si cele mai pretentioase simturi.
www.ateliereleilbah.ro
Descriere
Curs de Gatit pentru incepatori
Cursul de Gatit | Cooking HOBBY | organizat de Atelierele ILBAH este provocarea noastra pentru tine! Imbunatateste-ti tehnicile in bucatarie si impresioneaza-ti prietenii si familia cu o gama larga de preparate din bucataria internationala!
Acest curs este recomandat celor care gatesc din pasiune si isi propune sa genereze in primul rand satisfactie personala si o modalitate excelenta de petrecere a timpul liber.
Porneste alaturi de Chefi Profesionisti intr-o calatorie a gusturilor, a simturilor si a traditiilor, unde reusitele culinare se vor impleti armonios cu pasiunea pentru gastronomie… Invata tehnici speciale care vor transforma orice incercare culinara intr-un succes! Vei calatori, prin intermediul simturilor, in cele mai indepartate colturi ale pamantului, vei descoperi traditii, dar vei invata si cele mai noi tehnici si cuceriri ale bucatariei moderne!
“Gusta” o adevarata experienta de cunoastere si autocunoastere, ce te va ajuta sa iti dezvolti tehnicile de gatit si sa iti conturezi stilul propriu. Keep Calm and Let’s Start Cooking!
Curs de Gatit – Descopera bucataria ca Hobby!
Cursul se bazeaza pe foarte multa practica, sustinuta de o componenta teoretica ce te va ajuta sa intelegi particularitatile si modul de gatire al preparatelor, dar si specificul celor mai importante bucatarii ale lumii. Parteneri Curs:
Alte cursuri care te-ar putea interesa: Curs Bucatar, Workshopuri si Ateliere Culinare Hobby, Curs Cofetarie (Cofetar), Curs Patiserie (Patiser), Curs Barman, Curs Somelier, Curs Barista, Curs Latte Art.
1. Toate ingredientele si ustensilele va sunt puse la dispozitie gratuit. Practica se face in bucataria proprie Atelierele ILBAH, utilata profesional!
2. Poti urma acest curs de mai multe ori pentru ca de fiecare data vei invata sa gatesti altceva. Retetele vor fi intotdeauna diferite!
Copie dupa buletin/act de identitate
Adeverinta medicala cu mentiunea “Apt pentru curs”
Cand ai facut ultima data ceva ce iti place? Urmeaza-ti pasiunea.
#AteliereleILBAH
Ce vei invata la Cursurile de Gatit Hobby
Iata doar cateva exemple din retetele pe care le vei putea realiza cu mana ta:
Retete Romanesti (Traditionale, dar si Reinterpretate)
Mancare de cartofi cu ciuperci, Sarmale, Varza a la Cluj, Gulas in paine, Budinca de cartofi, Tocanita, Mancare de fasole, Ciorba, Peste, Iahnie de cartofi, Ostropel, Varza calita, Rata, Vita etc.Bucataria Italiana
Pizza, Cannoli, Cipolle tonnate, Paste, Penne, Fettuccine Alfredo, Gnocchi, Zeppole, Cannelloni, Spaghete, Lasagna, Tagliatelle, Creveti Scampi, Frittata cu cartofi si bacon, Chiftelute italienesti, Caponata alla Siciliana, Risotto etc.Bucataria Asiatica
Pui Teriyaki, Chiftelute de somon, Supa iute acrisoara, Pui cu Ardei Uscat, Pui Peng, Vita pe plita incinsa, Pachetele de primavara, Furnici in copac, Supa Tom Yum, Retete pe baza de Curry, Pui Tandoori, Pui Vindaloo etc.
Bucataria Americana
Surf & Turf, Burgeri, Macaroni and cheese, American Pie, Pui Buffalo, Clam Chowder, Inele de ceapa, Deep Dish Apple Pie, Ribs, T-Bone Steak etc.Bucataria Frantuzeasca
Macarons, Cartofi frantuzesti la cuptor, Cordon Bleu, Croquembouche, Croque Monsieur, Tarta Provence, Ratatouille, Quiche, Coq au vin etc.Prajituri, Deserturi si alte Vicii
Pricomigdale, Chec, Cozonac, Pancakes, Cheesecake, Briose, Savarine, Tarte, Sponge Cake, Pandispan, Papanasi, Placinte, Baclava, Tiramisu, Croissante etc.…si multe altele
Dupa cum vezi, nu ne ferim de nimic! Retetele vor fi surpriza si le vei afla chiar in timpul sedintei de curs.
Iata doar o parte din trainerii acestui curs
Chef Catalin CONSTANTIN, Bucuresti
Buna, sunt Chef Catalin Constantin, co-fondator Restaurant [t]REI. Folosindu-ma de experienta anterioara in domeniul Horeca, coordonez activitatea in bucataria restaurantului, pentru a oferi celor care ne calca pragul o experienta care sa ii motiveze sa revina. Consider bucataria frantuzeasca punctul de reper in cultura culinara globala, dar m-am indragostit iremediabil de aromele Asiei.
Chef Florin CARNICIANU, Bucuresti
Salut, sunt Chef Florin Carnicianu iar bucataria este locul in care am invatat sa iubesc… sa iubesc ceea ce fac! De peste 9 ani de zile lucrez in domeniul HORECA, iar parcursul meu profesional mi-a permis sa experiementez atat retete din bucataria romaneasca cat si din cea internationala. Sunt Chef Bucatar, gurmand, pasionat si nerabdator sa te cunosc!
Chef Alex STRUGARI, Bucuresti
In momentul in care s-a decis sa isi transforme pasiunea in meserie, Alex Strugari l-a avut ca mentor pe unul dintre putinii bucatari romani care detin o stea Michelin. Astazi, Alex Strugari este Head Chef la ROD, unul dintre cele mai cunoscute si apreciate restaurante din Cluj, si trainer la Atelierele ILBAH, nerabdator sa isi impartaseasca pasiunea cu noii cursanti si sa creeze experiente de neuitat pentru acestia.
Chef Stefan CHIRITA, Bucuresti
Stefan a descoperit placerea pentru gatit cu ajutorul bunicii sale, care, bucatareasa fiind, i-a transmis aceasta pasiune in timpul pe care l-au petrecut impreuna. De atunci, lui Stefan i-a placut mereu sa experimenteze cu retete noi, si sa dea gusturi noi unor retete vechi. Astazi preda cursul de Cooking Hobby, si este mereu dornic de a incerca retete noi cot la cot cu participantii, si se asigura ca isi invata cursantii faptul ca gatitul este o activitate distractiva, o modalitate perfecta de a te deconecta de la rutina zilei.
Motive sa ne alegi
Curs destinat pasionatilor
Diploma de participare
Traineri cu experienta (chefi bucatari)
Sediu ultra-central, usor accesibil.
Locuri de parcare in proximitate
Curs exclusiv practic
Bucatarie proprie a scolii spatioasa si moderna
Discounturi si Programe de fidelizare
Loc de luat masa
Atmosfera placuta si relaxanta
Preparate culinare variate din diverse bucatarii ale lumii
Preparatele se schimba de la grupa la grupa si nu se repeta timp de un an
Cursul se poate urma de mai multe ori, mereu fiind alte preparate
Post de lucru pentru fiecare cursant in parte
Ingrediente si ustensilele sunt incluse
…si multe altele